„Pachamama Dinner Club“ – tai perujietiško maisto restoranas, atstovaujantis nikkei krypties virtuvei. Restorane galėsite atrasti sodrius Peru virtuvės skonius su Japonijos, Kinijos bei Ispanijos virtuvių užuominomis bei patirti nepamirštamą fun dining patirtį. Restorano patiekalai puikiai tinka dalintis - tiek užkandžiai, tiek pagrindiniai patiekalai patiekiami supjaustyti, krevetės – keptos be kiauto. Restoranas didžiuojasi savo marinuotos žuvies, jūros gėrybių ir ypač kokybiškos mėsos patiekalais.
„Pachamama Dinner Club“ tai ne tik Pietų Amerikos maistas, bet ir unikali Lotynų Amerikos patirtis su šio regiono atmosfera, elegantiška aplinka, ryškiu bei spalvingu interjeru ir net atitinkamai parinkta muzika. Savaitgaliais restorane rengiami vakarėliai su DJ pasirodymais bei gyva muzika. Be to, vakarieniaudami galite tikėtis ir šou elementų – dūmų ir parodomojo maisto ruošimo. Restorano pavadinimas kildinamas iš inkų deivės, žemės ir laiko motinos, vardo.
Pagrindinis restorano virtuvės šefas – ispanas Miguel Relova, karjerą pradėjęs garsiajame „Nobu“ restorane, kur susipažino su japonų ir perujiečių virtuve.
Ceviches
„Pachamama Dinner Club“ siūlo platų ceviches, laimų sultyse marinuotos šviežios žuvies, pasirinkimą: klasikinę perujietišką ceviche iš dorados, aštrią kokosų ir jalapeno ceviche iš jūros ešerio, nikkei tuno ceviche iš geltonpelekio tuno, mango ceviche iš dorados. Restorano firminis patiekalas yra Mistura de Ceviches – ant ledo patiekiamas skirtingų parujietiškų ceviche rinkinys.
Vegetarai gali paragauti vegetariško ceviche varianto su šviežiomis sezoninėmis daržovėmis.
Crudos
Restorano svečius sužavės aukščiausios kokybės crudos – žalios žuvies pateikalai: hamachi tiradito (japoninė seriolė su citrusiniu užpilu , imbieru ir japoniniu ridiku), tuno tartaras nikkei. Išsiilgusiems aukščiausios kokybės mėsos patiks wagyu tataki (japoniška Wagyu jautiena su trumų ponzu padažu, vasabių salsa ir traškia bolivine balanda) ar jautienos tataki (lengvai apkepta jautienos išpjova su avokado kremu, greipfrutų perlais ir traškiu česnaku).
Tacos
Pietų Amerikos virtuvė neįsivaizduojama be tacos. „Pachamama Dinner Club“ siūlomi trys gurmaniški jų variantai: su plėšyta jautiena, geltonpelekiu tunu arba traškiais baklažanais.
Užkandžiai pasidalinimui
Dalintis didelei kompanijai restorane siūlomi šie užkandžiai:
- Gvakamolė su kukurūzų tortiljų traškučiais;
- Edamame pupelės, kurios gali būti patiekiamos su aštria arba trumų glazūra;
- Minkštakiaučio krabo bao bandelės;
- Aštuonkojo ir chorizo kroketai;
- Gambas picante – tigrinės krevetės tempuroje,
- Calmares fritos – traškųs kalmarai;
- Kiaulienos šonkauliukai.
Žuvis ir jūros gėrybės
Pagrindiniai žuvies ir jūros gėrybių patiekalai įtiks kiekvieno skoniui:
- Jūros ešerys ;
- Juodoji menkė glazūruota miso su aštriu žolelių aliejumi;
- Keptos karališkos tigrinės krevetės;
- Aštuonkojis su bolivinių balandų salotomis ir saldžiųjų bulvių piurė;
- Grilyje kepta lašiša.
Nikkei grilio patiekalai
„Pachamama Dinner Club“ gamina puikius nikkei virtuvės grilio pateikalus: kukurūzinės vištienos krūtinėlę, tofu, jautienos arba ėrienos šonkaulius, jautienos išpjovos, nugarinės, antrekoto kepsnius. Galima užsisakyti ant grilio keptos įvairios mėsos rinkinį, pateikiamą su trijų rūšių padažais.
Desertai
Po sočios vakarienės restorano svečiai kviečiami pasivaišinti išskirtiniais desertais: pasion para chocolate (šokoladiniais putėsiais su pasiflorais ir lucuma ledais), crema valteada (kokosų pienas, karamelė, pasiflorų ir ponzu gelis, gervuogių šerbetas), coco y pina (kokosų ir ananasų desertas). Taip pat galite paragauti restorane gaminamų išskirtinių ledų ir šerbetų. Ir žinoma, meniu rasite ir Ispanijos virtuvės įkvėptų spurgų churros su citrininiu cukrumi ir šokoladiniu padažu.
Degustacinė vakarienė
Norintiems patirti visapusišką gastronominį nuotykį „Pachamama Dinner Club“ siūlo degustacinę vakarienę. Restorane svečiams siūlomas ir išskirtinis kokteilių meniu, kuriuos ruošia barmenas iš Meksikos.
Darbo laikas
- Pirmadieniais – trečiadieniais 17 – 00 val.
- Ketvirtadieniais 17 – 1 val.
- Penktadieniais ir šeštadieniais 17 – 2 val.
- Sekmadieniais nedirba.